Vanast uued suvesandaalid

Jah, mina olen oma lemmikasjade ori. Eriti jalanõud on need, mis ma totaalselt ribadeks kannan, st kas midagi kukub küljest ära, talla sisse tuleb auk või ütlevad sõbrad, et aeg oleks minna uute järele. Siin on üks idee ja katsetus, kuidas on võimalik anda vanadele suvesandaalidele uus välimus.

suvesandaalid          suvesandaalid2

 

Vaja läheb

  • Nahka (nt mõni vana kott) või riiet
  • Väikeseid sädelevaid kivikesi vm sädelust
  • Nõela ja niiti
  • Liimi (Scotch vms ekstra tugev liim)
  • Tekstiilivärvi
  • Liivapaberit (P180)

Kuidas teha?

Siin on raske anda täpseid juhiseid, kuna iga jalanõu on väga erinev. Alusta baastöödest – puhasta, vajadusel lihvi liivapaberiga väga must osa. Seejärel kata pealmised osad naha või uue riidega. Kulunud ääred tee üle tekstiilivärviga ning viimasena kaunista sädelevate kivikestega või muu meelepärase kaunistusega.

Nii saad uueks tuunida ka väsinud teatrikoti, vana nahktagi või kulunud püksirihma.

One thought on “Vanast uued suvesandaalid

  1. Pingback: Saagu valgus

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga